×
Redan medlem?
Glömt ditt lösenord?

Sex och killar

Hur är det egentligen? Finns någon skillnad mellan tjejer och killar vid sex? Här ska jag främst diskutera hur det ser ut för killar. Vad är det som gör killar kåta? Vad ska man göra för att få passionerat sex med killar? Vem det är som eventuellt har mest sex kommer jag att ta upp i nästa stycke. I sista stycker kommer jag slutligen att visa dig hur enkelt du kan hitta heta killar att ha sex med, oavsett om du letar efter äkta kärlek, en spännande, ny knullkompis eller bara ett gammalt hederligt one-night-stand. Fortsätt läsa så ska jag avslöja alla hemligheter för dig. Man skulle kunna skriva en hel roman kring killar och sex men jag kommer nöja mig med att diskutera kring de eventuella skillnader som finns mellan könen samt, som sagt, visa dig hur du själv kan fortsätta utforska den manliga sexualiteten och lyckas att träffa killar.

Har killar mer sex än tjejer?

Det gjordes en undersökning för ett par år sedan där det kom fram att killar har mer sex i genomsnitt än tjejer. De hade iallafall haft i snitt tre fler sexpartners än tjejerna. Om detta är verkligen ett svar på frågan „har killar mer sex än tjejer?“ är svårt att svara på. Det sägs ju att killar är i regel kåtare än tjejer men inte heller det är någonting vi kan vara egentligen säkra på. Troligen är det väl mer så att killar pratar sex i större utsträckning än tjejer. De skryter mer om det medan tjejer tenderar att tona ner sin sexualitet. För killar är sex, och gärna mycket av det, en statussymbol, de är hingstar. Sexuellt erfarna tjejer tenderar däremot att få en horstämpel. Det är en sorglig attityd och något som man borde kämpa för att ändra på. Tjejer är och ska vara minst lika sexuella som killarna!

Söker du sex med killar?

Trots att det i världen finns ett knappt överskott av män jämfört med kvinnor så kan det ibland kännas helt hopplöst att hitta killar att ha sex med. Du kanske till och med har svårta att tro på undersökningen ovan med tanke på hur svårt det kan kännas? Om nu killar har sex med så många olika sexpartners; varför finns det inte fler sexsugna svenska killar? Varför är det så svårt att hitta snygga killar? Var är de någonstans? Vi vet - de heta, sexiga killarna finns på vår sajt! Det är verkligen så enkelt. Vill du ha sex med killar så klicka helt enkelt på en av bannrarna här ovan, bli medlem och du får tillgång till tusentals av läckra, unga killar direkt. Du behöver inte söka längre, vi har samlat alla killar på samma ställe. Njut av hett sex med nakna killar idag!

Se fler bilder

Vänner

Johanna (23)

SexyBack (19)

Fantastique (28)

MarlaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Redan medlem?