×
Redan medlem?
Glömt ditt lösenord?

Svenska killar

Det är inte bara de svenska tjejerna som är kända för att vara sexiga, även de svenska killarna har gjort sig ett namn på grund av sin skönhet. Svenska killar har flertalet gånger blivit listade som bland de snyggaste i världen. Långa, välbyggda killar som vårdar sitt utseende och ofta har ett raffinerat sinne för mode. Det är sällan man ser svenska killar med fula kläder. Faktum är att det kan vara svårt att hitta något fult övehuvudtaget på dessa skönheter. Att bara gå ner för en gata i Sverige är som att dyka ner i en visuell godispåse. Snygga, svenska killar vart du än ser. Inte konstigt att de svenska tjejerna har fått ett rykte om sig att vara lite lössläppta. Vem skulle inte bli det med dessa hingstar i närheten dag ut och dag in. Det här är killar du verkligen inte får missa! Så träffa killar snart!

Att dejta svenska killar

Inte nog med att svenska killar ser otroligt bra ut, de vet hur man för sig också! Svenskar har ett rykte om sig att vara tillbakadragna och nästan känslokalla. Detta stämmer till viss del men långt ifrån alltid. Svenska killar är för det mesta glada och partysugna människor med ett härligt sinne för humor. De gillar självständiga tjejer som kan ta för sig och vet vad de vill, både i livet och i sängen. Svenska killar njuter av att tillfredsställa sin dejt och sätter alltid dig i första rummet. Med detta inte sagt att de på något sätt skulle tvinga sig på dig. Svenska killar låter dig bestämma hur fort ni vill gå fram i förhållandet och gillar, som sagt, tjejer som kan säga ifrån. Han kommer inte ta illa vid sig av att du sätter ner foten samtidigt som han inte är någon mes utan fullt kapabel till att ta egna beslut.

Svenska killar tar hand om dig på bästa sätt

Vill du bli riktigt uppvaktad och ha en snygg kille som skulle göra allt för dig så ska du leta i Sverige. Svenska killar vet hur man uppvaktar sin tjej på bästa möjliga sätt. De kan det fina i konsten i att skämma bort en flicka något alldeles otroligt. Lita på mig som proffs, hitta en ung kille och du har ditt eget talande spa efter dig resten av livet. Svenska killar är trogna till sin natur och skulle aldrig komma på tanken på att svika dig på något sätt. Killarna är dessutom ofta högutbildade och kulturintresserade människor. Det går att prata med svenska killar, de har alltid något intressant att säga och är även duktiga lyssnare. Inte heller du som bara är ute efter sex kommer att bli besviken av nakna killar! Svenska killar är oftast riktiga hingstar i sängen och så länge de inte är upptagna så är det oftast fritt fram för sex med killar i alla möjliga former.

Se fler bilder

Vänner

Johanna (23)

SexyBack (19)

Fantastique (28)

MarlaSing3r (29)

rainestorm (24)

HOTcurvz (23)

Redan medlem?